Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten in Velp.

Voor de activiteiten in Arnhem (Het Colofon) klikt u hier.

Thomas Verbogt op het SGA

Evenement
Datum: 18 januari 2018 20:00 - 22:00

Locatie: Arnhem, SGA  |  Plaats: Arnhem, Nederland

Schrijver en Gelderlander-columnist Thomas Verbogt is hoofdgast op de Schrijvers Literaire Dag, dat ieder jaar op het Stedelijk Gymnasium Arnhem (SGA) wordt gehouden. Bent u de schoolbanken reeds ontgroeid, maar wilt u hier toch graag bij zijn? Dat kan! Boekhandel Jansen & de Feijter biedt u, als trouwe klant, graag deze mogelijkheid.

Let op! Het entree á 5 euro is tegelijk een tegoedbon bij aankoop van een boek, bijvoorbeeld Verbogt zijn laatste roman Hoe alles moest beginnen (Nieuw Amsterdam).  

Thomas Verbogt (Nijmegen, 1952) debuteerde in 1981 met de verhalenbundel Feestavond. In 1979 verhuisde hij van Nijmegen naar Arnhem, waar hij 16 jaar woonde. Daarna vestigde hij zich in Amsterdam. Hij werd bekend bij een groter publiek door romans als Verdwenen tijd, Het eerste licht boven de stad en Als de winter voorbij is. Zijn laatste werk Hoe alles moest beginnen is een vertelling over een geïdealiseerde en verzonnen kindervriendschap, over liefde en de kracht van verbeelding.

De lezing vindt plaats in de aula van het SGA - Thorbeckestraat 17, Arnhem 

Aanvang 20.00 uur - entree 5 euro (= tegoedbon bij aankoop van een boek) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ouders en leerlingen SGA gratis toegang!

 

 

 

 

 

 

Beschikbare stoelen
30
Aantal beschikbare stoelen
50
Adres
Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 18 januari 2018 20:00 - 22:00