Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten in Velp.

Voor de activiteiten in Arnhem (Het Colofon) klikt u hier.

Ik Buurt Mee - Wiskundige en econoom Bertram Wesselman over geluk

Lezing
Datum: 17 januari 2018 20:00 - 22:00

Locatie: Jansen & de Feijter, Velp  |  Plaats: Velp, Nederland

In het kader van het ‘Ik buurt mee!’ project in Velp worden er lezingen georganiseerd.  De eerste lezing van 2018 zal verzorgd worden door de wiskundige en econoom Dr. Bertram Wesselman. Hij zal een voordracht houden over zijn onlangs verschenen boek met als titel 'Wat heb ik en hoe ben ik? Het kan beter!'

Op dit moment zijn de mensen in toenemende  mate geïnteresseerd in de fenomenen geluk, welzijn en welbevinden als meerwaarde van het leven. Het boek voorziet in een ordening van deze essentiële thema’s die in het leven op je afkomen. Van geld tot en met geluk en alles wat er tussenin zit. Onder het motto 'Wat heb ik en hoe ben ik?' beschrijft het boek op systematische wijze de relaties tussen de thema’s welvaart, welzijn, gezondheid en geluk. Vervolgens wordt onder het motto 'het kan beter!' beschreven op welke manier het leven anders en handiger ingericht kan worden. Het  boek geeft de lezer een gevoel van herkenning, maar leert vooral ook hoe je op een systematische manier naar belangrijke facetten van het leven kan kijken. De combinatie van herkenning en aha-erlebnis zet je aan tot het zelf nadenken over de materie en tot zelfreflectie.

De lezing vindt plaats op woensdag 17 januari van om 20.00 (inloop vanaf 19.30) tot 22.00 uur bij boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat  6 in Velp. De kosten bedragen 4 euro per persoon (exclusief consumpties). Houders van een Gelrepas hebben gratis toegang.

Aanmelding is verplicht. Voor nadere informatie en aanmelden voor het bijwonen van de lezing, kunt u een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Adres
Emmastraat 6
6881 ST Velp, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 17 januari 2018 20:00 - 22:00