Hieronder ziet u een overzicht van onze activiteiten in Velp.

Voor de activiteiten in Arnhem (Het Colofon) klikt u hier.

Café Ethique - Moreel beraad

Café Ethique
Datum: 24 april 2018 19:00

Locatie: Jansen & de Feijter  |  Plaats: Velp, Nederland

Hoe ver kan ik nu meegaan in de wens van mevrouw X? Wat is nu een rechtvaardige verdeling van de financiële middelen die ons ter beschikking staan? Zomaar twee voorbeelden van ethische vragen: een medisch-ethische vraag en een bedrijfsethische vraag.

In de zorg lopen we regelmatig tegen dit soort ethische vragen aan. Is dat erg? Helemaal niet! Het is een teken van oprechte betrokkenheid. Bij dit soort beslissingen kan een moreel beraad u helpen. Hierbij gaat u met collega's en/of andere betrokkenen in gesprek over uw dilemma. Moreel beraad kan ingezet worden in alle sectoren, of het nu de zorg, de overheid of het bedrijfsleven is.

Meer weten? Kom dan op dinsdagavond 24 april naar Café Ethique en ervaar wat een moreel beraad voor u kan doen!

Wat staat er op het programma?
Na een inleiding over moreel beraad en thema's die hierin aan de orde kunnen komen, brengen we het in de praktijk. Zo kunt u zelf zien en ervaren hoe het moreel beraad in zijn werk gaat. Inleider en gespreksleider is Angeline van Doveren, ziekenhuisethicus bij Rijnstate.

Waar en wanneer?
Dit Café Ethique vindt plaats op dinsdag 24 april van 19.00 tot 21.00 uur. U bent welkom in boekhandel Jansen & De Feijter op Emmastraat 6 in Velp.

 

RESERVEREN

 

Telefoon
088 - 005 8888
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Emmastraat 6
6881 ST Velp, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • 24 april 2018 19:00