Winkelopening
U bent van harte welkom in de winkel, zonder beperkingen. Voor de winkel hoeft u geen QR-code te laten zien. We hechten wel aan het houden van afstand. De gebruikelijke openingstijden zijn van toepassing. Mocht u niet in staat zijn zelf langs te komen, laat het ons dan weten. We bezorgen uw bestelling graag (en kosteloos bij bestellingen vanaf € 20).

Activiteiten
Lezingen Ik Buurt Mee, 12 oktober met Sebastiaan Torenhof, filmavonden en het Philocafé: het komt allemaal weer op gang. In oktober ontvangen we Annejet van der Zijl en in november Jan Brokken (samen met de musici Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom). We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar voor de muzieklezingen van Joop van Velzen. Woensdag 6 oktober begint de KINDERBOEKENWEEK.
Op de hoogte blijven? Houd de website in de gaten en abonneer op onze nieuwsbrief.

Green Café & Theetuin
Ons petit café is voortgezet door Jetske de Jonge en Stephen Reid en heet nu Green Café. De tuin is door tuinbrigade flink aanpakt en is nu gedeeltelijk een moestuin geworden, maar u kunt er nog steeds terecht voor een heerlijke koffie met gebak, een biologische lunch of een lekker glas wijn.

Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter
Alle culturele activiteiten vallen onder verantwoordelijkheid van onze stichting. Algemeen coördinator Marlies van Amerongen en voorzitter Peter Zuidema. Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

026 - 362 89 59 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KlikWebshop

Onze webshop bevat ruim 2 miljoen boeken en 800 duizend e-books. Gratis verzending vanaf € 15,00

Met uw aanschaf in onze webshop ondersteunt u de boekwinkel