Winkelopening

U bent weer van harte welkom in de winkel, zonder veel beperkingen (max. 40 personen). We hechten aan het houden van afstand. De gebruikelijke openingstijden zijn van toepassing. Mocht u niet in staat zijn zelf langs te komen, laat het ons dan weten. We bezorgen uw bestelling graag (en kosteloos bij bestellingen vanaf € 20).

Activiteiten

Vanaf 28 juli start een nieuwe serie TUINCONCERTEN. Lees er meer over over onze speciale tuinconertenpagina. Na de zomer start een nieuwe literaire leeskring o.l.v. Ellen Schaap. Meer activiteiten zijn in voorbereiding. In oktober ontvangen we Annejet van der Zijl en in november Jan Brokken.

Green Café & Theetuin
Ons petit café is voortgezet door Jetske de Jonge en Stephen Reid en heet nu Green Café. De tuin is door tuinbrigade flink aanpakt en is nu gedeeltelijk een moestuin geworden, maar u kunt er nog steeds terecht voor een heerlijke koffie met gebak, een biologische lunch of een lekker glas wijn.

Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter
Alle culturele activiteiten vallen onder verantwoordelijkheid van onze stichting. Naast een daadkrachtig bestuur onder voorzitterschap van Peter Zuidema beschikt de stichting nu ook over een algemeen coördinator: Marlies van Amerongen. Het e-mailadres van de stichting is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

026 - 362 89 59 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KlikWebshop

Onze webshop bevat ruim 2 miljoen boeken en 800 duizend e-books. Gratis verzending vanaf € 15,00

Met uw aanschaf in onze webshop ondersteunt u de boekwinkel