Veranderingen bij Jansen & de Feijter

Gesprek
Loesje-Samen
Datum: 30 september 2020 14:00 - 31 december 2020 14:00

Locatie: Jansen & de Feijter

veranderingen bij Jansen & de Feijter

 

Leven in coronatijd
Gesprekken tussen jong en oud(er). Een wekelijkse serie gesprekken op de donderdagochtend. De opzet is dat we met deelnemers van verschillende leeftijden van gedachte wisselen over het leven in deze tijd. Wat hebben we de afgelopen maanden beleefd, wat hebben we geleerd en hoe kijken we aan tegen de toekomst? Start donderdag 22 oktober. Tijd: 10.00-12.00 uur. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. verplicht. Deelname €5 incl. consumptie. (maximaal 10 personen)

Restless Minds
Maandelijks op de tweede dinsdag in de maand: gesprekken met studenten. Organisatie Fabian Bakker (stagiair van Hall Larenstein) en Marlies Doodkorte (coördinator). Deelname €5 incl. drankje. Start dinsdag 10 november. 19.30-21.30 uur. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Homo Ludens
Iedere woensdagmiddag 14.00-16.00 uur  spelletjes voor jong en oud en alle ruimte voor gesprek (alle leeftijden, vrij inloop). €2,50 incl. koffie/thee/fris.
Het is een van de nieuwe initiatieven bij Jansen & de Feijter.

Filmavonden YA (Young Adult)
Sinds kort zijn we gestart met filmavonden voor YA. Kosten €5 incl. drankje. (lidmaatschap €1).
De eerstvolgende keer: dinsdag 6 oktober, aanvang 19.45 uur. Voor jongeren tussen 15 en 25 jaar, Na afloop van de film is er gelegenheid tot napraten. De eerstvolgende keer vertonen we de film 
Die Welle. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Streaming
Jansen & de Feijter wil dit najaar de draad oppakken met lezingen en interviews. Voorlopig kunnen we de activiteiten in de winkel slechts aanbieden aan beperkt publiek. Daarom zijn wij een actie gestart via de site van Ik Buurt Mee. U kunt hier uw waardebon verzilveren die u per post hebt ontvangen of kunt geld doneren. Wij hopen met deze service dat we veel mensen thuis kunnen laten meekijken met onze activiteiten en ook actief erbij kunnen betrekken d.m.v. vragen via de chat of sms.

 

Lees onze nieuwsbrief over alle veranderingen en de plannen voor de toekomst.

 

Telefoon
026-3628959
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • Van 30 september 2020 14:00 tot 31 december 2020 14:00

© 2020 Jansen & de Feijter |  Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden  |  Contact