The Little BIG Book van Rowana Slegers

Expositie
thelittleBIGbook_picture
Datum: 2 november 2020 00:00 - 30 december 2020 00:00

Locatie: Jansen & de Feijter

‘The Little BIG Book’
De wereld waarin wij leven raast aan ons voorbij. Vooral het moment waarin wij nu staan. Er gebeurt veel, grote ontwikkelingen, grote gevolgen. Soms vergeten wij in deze hectiek te voelen hoe het met onszelf gaat. En hoe moet dat eigenlijk? Hoe kom je bij jezelf? ‘The Little Big Book’ neemt jou mee. Het werk begint met een geluidopname die fungeert als introductie op het boek. De geluidopname is een boodschap. Misschien van belang voor een ieder. Een eigen wereld, jouw hart. Hoe is het daar?

Ik nodig je uit te luisteren naar mijn stem, dat misschien ook wel jouw stem is. Het is niet mogelijk het boek zomaar in handen te nemen, hier is bewust voor gekozen omdat het in zekere mate een fragiel werk is. De vergankelijkheid van het boek staat symbool voor onze eigen vergankelijkheid en dat van het leven.

‘The Little BIG Book’ is in een oplage van 10 gemaakt. Ontworpen en uitgewerkt door Rowana Slegers in 2019 en 2020. Bij oprechte interesse, kan het boek bekeken en gekocht worden.

nopicture

Het is niet toegestaan foto’s te maken.

 

Rowana.jpg

De kunstenaar

Rowana Slegers (27-11-1992) is de maker van ‘The Little BIG Book’. Slegers is geboren in Velp en komt uit een artistieke familie. Als autodidact is zij rond haar 20e begonnen met fotografie, voornamelijk straatfotografie en het fotograferen van haar eigen silhouet. Daarnaast werkt zij met textiel en danst zij. In 2019 is Slegers begonnen aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, ArtEZ. Slegers heeft een fascinatie voor andere werelden, zij neemt haarzelf hierin als uitgangspunt. Zij laat zich meenemen door de kleine details in het alledaagse leven. Slegers is van mening dat het belangrijk is zorg te dragen voor de fijngevoeligheid van de mens en de eigen fantasie te voeden. Volgens haar is het belangrijk te kunnen spelen, te fantaseren en kind te kunnen zijn ongeacht leeftijd. Vanuit deze zienswijze en eigen interesses heeft zij het werk ‘The Little Big Book’ gemaakt dat voort kwam uit een opdracht voor de kunstacademie.

 

Telefoon
6-3628959
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • Van 2 november 2020 00:00 tot 30 december 2020 00:00