WINKEL GEOPEND!

U bent welkom! De gehele winkel is weer open (m.u.v. de horeca). Boeken kijken, bestellingen ophalen, een praatje maken, op gepaste afstand en maximaal 15 klanten in de winkel. De openingstijden zijn zoals vertrouwd: maandag 13.00-18.00 uur, overige werkdagen van 9.30 tot 18.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur.

Komt u liever niet de deur uit? U kunt ook bellen of mailen: alle boeken rondom Velp en Arnhem bezorgen wij per fietskoerier gratis bij u thuis. Woont u verder weg dan ontvangt u uw bestelling via de post. 

Onze petit café en de theetuin mogen in juni weer beperkt open, uitsluitend op reservering. Wij zijn vanaf donderdag 11 juni drie dagen per week geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 11.00-16.00 uur. Meer informatie.Let op: alleen op reservering.
Vanaf 17 juni hopen we te kunnen starten met een serie mini-concerten op de woensdagavonden in de tuin. Meer informatie.

026 - 362 89 59 / info@eenpassievoorboeken.nl

Kester Freriks: Tempo Doeloe

Lezing van Kester Freriks in de Kumpulan Bronbeek op donderdag 13 juni 14.00-16.00 uur

Tempo doeloe: de mooie, oude tijd van halfweg de negentiende eeuw tot het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in Azië. Het begrip is inmiddels belast en beladen en klinkt als een verwijt. Heeft de geschiedenis ons voorgelogen? Mogen we nog wel terugverlangen naar een land dat zoveel koloniaal geweld heeft gekend?

Meer informatie en reserveren.

© 2020 Jansen & de Feijter |  Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden  |  Contact