Boekenweek 2021: de Boekenweek is voorbij maar we hebben nog geschenkjes beschikbaar (Hannah Bervoets Wat wij zagen) bij aankoop vanaf €15 en het boekenweekessay door Roxane van Iperen De Genocide Fax.

Winkelen zonder afspraak:
 gewoon op een tijdstip dat u uitkomt, op veilige afstand (10m2 p.p.). Wij mogen max. 20 personen binnenlaten. 

Activiteiten:Donderdag 15 juli geeft Johan Carel Bierens de Haan een lezing i.h.k. van Ik Buurt Mee over 125 Jaar Rosendaelsche Golfclub. Deze lezing is zowel ONLINE te volgen maar kan beperkt ook FYSIEK worden bijgewoond. (met dank aan de gemeente voor de financiële bijdrage!) Houdt onze site in de gaten. Vanaf 28 juli start een nieuwe serie TUINCONCERTEN Woensdag 23 verzorgt Pim van Dorp een geschiedenis leeskring en na de zomer start een nieuwe literaire leeskring o.l.v. Ellen Schaap. 

Green Café & Theetuin: ons petit café wordt voortgezet door Jetske de Jonge en Stephen Reid en heet vanaf nu Green Café. De tuin is reeds open en vanaf 5 juni kunt u ook binnen terecht voor een heerlijke koffie met gebak, een biologische lunch of een lekker glas wijn.

Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter: binnenkort nemen we afscheid van Paul Metz die vijf jaar voorzitter was van onze stichting. Hij draagt de voorzitershamer over aan Peter Zuidema. Rudie van Onzen en Annemiek Verhoeven zijn penningmeester en secretaris. Marlies van Amerongen is benoemd tot algemeen coördinator. Meer informatie binnenkort op een aparte 'stichtingspagina' op deze website.

026 - 362 89 59 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Theetuin Boekhandel Jansen & de Feijter (bij slecht weer binnen)

Adres: Emmastraat 6, 6881 ST, Velp

Meer informatie volgt

Terug