Eboek van de Week: week 14

Eboek van de Week: week 14

 

Als u deze mail niet goed kunt lezen, kunt u deze hier online openen.   Logo 600            Sticker Het Colofon

 


Beste boekenvrienden,

 

Zoals vorige week aangekondigd zijn er deze week weer twee e-boeken afgeprijsd. Namelijk de reguliere actie en daarnaast één van  de genomineerde boeken voor de Libris Literatuur Prijs 2023!

 

Bij deze het genomineerde e-book van de week:

van 7 maart t/m 14 april kunt u het e-book Overal zit mens; Een moordfantasie van Yves Petry  kopen voor €4,99 i.p.v. €12,99. 

BESTELLEN

 

Een hilarische tragedie over de mens.
Kasper Kind, de hoofdpersoon uit Overal zit mens; een moordfantasie, een wat zonderlinge bio-ingenieur en beheerder van het bos Mirandel, voelt zich steeds meer ingesloten en belaagd door de mens, die volgens hem inmiddels overal zit, tot in de kleinste moleculen van de aarde, maar in het bijzonder door één mens, Max de Man, een publieksintellectueel en aartsmoralist. Steeds meer raakt hij erdoor geobsedeerd deze Man uit de weg te ruimen. Deze moordfantasie zet aan tot denken over onze duistere kanten en over hoe wij de aardbol aan het uitputten zijn, maar is daarnaast humoristisch en verrassend.
- Recentie Dietske Geerlings

 

 9789025472832

 

Hieronder het reguliere e-book van de week:

van 7 maart t/m 13 april kunt u het e-book 8 regels van de liefde van Jay Shetty kopen voor €4,99 i.p.v. €14,99. 

BESTELLEN

Door het naleven van de acht liefdesregels kan iedereen meer van zichzelf en de wereld om zich heen houden. Met warmte en helderheid begeleidt Jay Shetty je in dit boek naar een liefdevoller leven.

9789025473907 

 

 

 

 

 

 

  Klik hier als u geen mail meer van ons wilt ontvangen.

 

 
 

 

Email built with AcyMailing