Eboek van de Week: week 16

Eboek van de Week: week 16

 

Als u deze mail niet goed kunt lezen, kunt u deze hier online openen.   Logo 600            Sticker Het Colofon

 


Beste boekenvrienden,

 

Als aangekondigd zijn er deze week weer twee e-boeken afgeprijsd. Namelijk de reguliere actie en daarnaast één van  de genomineerde boeken voor de Libris literatuur prijs 2023!

 

Bij deze het genomineerde e-book van de week:

van 21 maart t/m 28 april kunt u het e-book Het lied van ooievaar en dromedaris van Anjet Daanje kopen voor €4,99 i.p.v. €17. 

BESTELLEN

 

Eliza May Drayden, het hoofdpersonage van Het lied van ooievaar en dromedaris, is al dood als de roman in het jaar 1847 in het Yorkshire dorpje Bridge Fowling begint. Ieder volgend hoofdstuk schuift ten opzichte van het voorgaande een stukje op in de tijd, totdat het verhaal in het elfde hoofdstuk in onze huidige tijd is aangeland. De roman vertelt dan ook niet over Eliza May Draydens leven, maar over haar roerige leven na de dood. De lezer leert Eliza May kennen via de levens van anderen, en via biografieën en verhandelingen over haar, want zij was de schrijfster van een uitzonderlijke roman, die tijdens haar leven werd verguisd, maar die in de loop van 170 jaar door steeds meer lezers als een meesterwerk wordt gezien.

 

 9789025472832

 

Hieronder het reguliere e-book van de week:

van 21 maart t/m 27 april kunt u het e-book Trauma van Charles den Tex kopen voor €4,99 i.p.v. €14,99. 

BESTELLEN

 

Trauma is het vervolg op De Repair club.

 

John Antink, ex-chef van de geheime dienst, heeft twee weken de tijd om een moord op te lossen, die bijna twintig jaar geleden in Afghanistan plaatsvond – diep in vijandig gebied, tijdens een Special Ops-missie, waar niemand onder zijn eigen naam bekend was, ook John niet. De actie liep niet zoals gepland, want in Afghanistan liep niets zoals gepland.

 

Als John de Repair Club bij elkaar brengt om de zaak te onderzoeken, wordt al snel duidelijk dat het verleden zich niet zomaar laat oprakelen. Vergeten emoties komen naar boven en dreigen John mee te sleuren naar herinneringen die hij heel diep heeft weggestopt. Maar de timer tikt genadeloos door, en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn. En dat kan alleen als John begrijpt wat er destijds is gebeurd.

 9789025473907

Namens beide teams Jansen & de Feijter / Het Colofon,
Iki

 

 

Klik hier als u geen mail meer van ons wilt ontvangen.

Email built with AcyMailing