Eboek van de Week: week 17

Eboek van de Week: week 17

 

Als u deze mail niet goed kunt lezen, kunt u deze hier online openen.   Logo 600            Sticker Het Colofon

 


Beste boekenvrienden,

 

Als aangekondigd zijn er deze week weer twee e-boeken afgeprijsd. Namelijk de reguliere actie en daarnaast één van  de genomineerde boeken voor de Libris literatuur prijs 2023!

 

Bij deze het genomineerde e-book van de week:

van 28 april t/m 5 mei kunt u het e-book Waarachtige beschrijvingen uit de permafrost van Donald Niedekker kopen voor €4,99 i.p.v. €9,99. 

BESTELLEN

 

Januari 1597 overleed in het Behouden Huys op Nova Zembla een bemanningslid wiens identiteit nooit is vastgesteld. Nu, 425 jaar later, nu de permafrost begint te ontdooien, ontwaakt hij uit zijn ijsgraf, waarin hij door Willem Barentsz en zijn mannen is begraven. Hij die als anonymus op de scheepsrol stond, maar was ingescheept om als dichter een loflied te schrijven op de expeditie naar de Noordoostpassage, kan nu de Grote Dooi is gekomen alsnog zijn relaas doen. In zijn barokke stijl maakt Donald Niedekker van de legendarische overwintering een wonderwereld waarin fictie, geschiedenis, sprookjes en actualiteit vervlochten zijn tot een betoverend geheel.

 

 9789025472832

 

Hieronder het reguliere e-book van de week:

van 28 april t/m 4 mei kunt u het e-book Wij zijn van diamant van Alex Boogers kopen voor €4,99 i.p.v. €9,99. 

BESTELLEN

 

Wanneer de 21-jarige William onverwacht naar Seattle vertrekt, reist zijn broer Markus hem achterna. Een paar dagen later wordt het levenloze lichaam van Markus gevonden aan de voet van de Snoqualmie Falls. Voordat William met het lichaam van Markus terugreist naar Vlaardingen krijgt hij bij de receptie van zijn hotel een laatste gift van zijn broer. Het blijkt een notitieboek van opa Lovitz, een Joodse familievriend. Op weg naar het vliegveld begint William te lezen en zo ontdekt hij dat het tragische lot van zijn broer onontkoombaar was.

9789025473907

Namens beide teams Jansen & de Feijter / Het Colofon,
Iki

 

 

Klik hier als u geen mail meer van ons wilt ontvangen.

Email built with AcyMailing