Gastenboek.jpg

Als u een reactie of suggestie wilt achterlaten in ons gastenboek, dan kun u hieronder een berichtje schrijven. Het kan tot 24 uur duren voordat het bericht verschijnt. Dank voor uw interesse!

Kees: Wat een ontdekking!

Na het verdwijnen van Bergmann, heb ik rondgezworven bij diverse andere winkels in de regio, maar het gemis van die speciaalzaak bleef knagen.


Enige tijd geleden kwam ik via een muziekvriend na afloop van een concert te weten dat een voormalige medewerker van Bergmann nu bij deze boekwinkel in Velp een afdeling muziek heeft opgebouwd. Omdat ik verder nog nooit in Velp geweest was, ben ik pas na maanden een keer langs gegaan, maar voortaan zal ik dat regelmatig doen.

Wat een mooie collectie muziek hebben jullie nu staan! Ik werd er helemaal gelukkig van. Na een vol uur ronddwalen in de bakken, ben ik uiteindelijk met een stapeltje cd’s en ook nog een paar boeken met heel veel genoegen in de theetuin beland. Dit had ik veel eerder moeten weten... Jullie zullen me vaker zien!


maandag 06 juli 2015
Mathilde: Fijne winkel!

Wat leuk dat jullie een nieuwe website hebben!

Ik kom al sinds jaren heel graag in de winkel. Fijn om zo'n goed gesorteerde en betrokken boekhandel in de regio te hebben. In de afgelopen jaren heb ik vaak lezingen bezocht, en meestal was dat erg de moeite waard. Ga zo door!


woensdag 28 januari 2015
Powered by Phoca Guestbook

Plaats bericht
 

Captcha afbeelding