Na de succesvolle serie tuinconcertenin de theetuin van Jansen & de Feijter, dit jaar een tweede serie, georganiseerd door Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter. 
Vanwege een aantal concerten elders in Velp starten we dit jaar iets later (eind juli) en slaan we eerste week september over.

De catering zal dit jaar worden verzorgd door Green Café (de nieuwe uitbaters van het petit café achter de boekhandel) en is niet inbegrepen bij de prijs.
Klik hier voor meer informatie en vragen aan het Green Café.

De prijs per concert bedraagt €22,50 p.p. U kunt reserveren voor maximaal 4 personen. Wij vragen vooruitbetaling via iDeal. Mocht dat voor u problemen geven kunt u contact opnemen met onze penningmeester  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kunt u ook altijd aan de balie terecht in de boekhandel.

VROEGBOEKKORTING: we geven €5 vroegboekkorting indien uiterlijk één dag voorafgaand aan het concert wordt gereserveerd en betaald. (iedereen die eerder het volle bedrag heeft betaald krijgt een tegoedbon die ook besteed kan worden bij de catering op de avond zelf).

ATTENTIE:
Wacht niet te lang met reserveren. De capaciteit is beperkt.

 

achtergrond voor poster Tuinconcerten kleur SEL

 

VRAGEN en REACTIES bij voorkeur per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Organisatie: Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter
Henny Kromhout en Elly Charbon (026-4437437)